+246 (00246) nerenin ülke kodudur? Britanya Hint Okyanusu Toprakları şehir alan kodları

Güncellenme: Soru/Yorum: 0
+246 Britanya Hint Okyanusu Toprakları ülke telefon kodu
+246 uluslar arası telefon ülke kodunun nerenin ve hangi ülkenin kodu olduğu sorusunun cevabı Britanya Hint Okyanusu Toprakları'dır ve kullanılan hat türleri Tablo 1'de gösterilmiştir. Britanya Hint Okyanusu Toprakları, başkenti Diego Garcia olan, nüfusu yaklaşık 3500 ABD askerinden oluşan bir ada ülkesi ve Birleşik Krallık'ın Hint Okyanusu üzerinde bulunan denizaşırı bölgelerinden biridir. Yerel saati (Diego Garcia), Türkiye (Ankara) saatine göre +3 saat ileridir.

Britanya Hint Okyanusu Toprakları'ndan gelen yurtdışı aramalarda telefon numarasının başında +246 (veya 00246) ülke kodu bulunur. +246 ülke kodunu takip eden kodlar da ilgili ülkenin bölgesini ya da şehrini gösteren alan kodlarıdır. Ancak Britanya Hint Okyanusu Toprakları'nın resmi olarak açıklanmış bir şehir alan kodları verisi mevcut değildir ve resmi olarak sadece sabit hatlara ve cep telefonlarına göre tahsis edilmiş olan alan kodlarına yer verilmiştir.

Ayrıca 246 kodu (+90 246 veya 0246) ülkemizde Isparta iline ait olan bir şehirlerarası telefon alan kodudur. Isparta ilçe alan kodlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

+246 Britanya Hint Okyanusu Toprakları hatlara göre alan kodları


Ülke ve alan koduTelefon veya Hat Türü
+246 37Diego Garcia Sabit Hatlar
+246 38Diego Garcia Cep Telefonları
( 0 soru/yorum )